Přidat odpověď
Souhlasim s tebou.
Nerozumim, kdyz maminka (mladsi nez ja) ma podminky, kdy a s kym se setka a vsecko se ridi prakticky podle ni. Nemuzu si pomoct, ale zda se mi to sobecke. Ze takovy clovek nema zajem se se svymi stykat, protoze vyzaduje OD NICH zmenu vsech zvyku.
Kdybych nadhodila, ze nas je u mne moc a ze to nejde, tak by proste neprijeli. Mne kdyby nekdo nadhodil, ze muzu prijel ALE, tak nejedu. Proste kazdy se musi prizpusobit, aby to fungovalo, ucit se mit ohledy na druhe a vyjit vstric.
Ja bych kdysi k mamince nikdy nemohla jet, protoze hotel pro 6 lidi na tyden byla suma, kterou jsme proste nemeli. Tak by maminka skoro neznala vnoucata a vnoucata by byla pripravena o babicku.
Vsechny moje deti ted ziji s rodinami tak daleko, ze navsteva na kafe je vyloucena bez prenocovani. A taky na tom nejsou financne zas tak, aby bydleli v hotelu. Krome toho nejblizsi hotel je 25 km. Jedna z dcer sem s rodinou leta z jine zeme, misto letenek pro 4 osoby by mohli jet nekam na Mallorku a uzit si 2 tydny dovolene v teple u more. Mluvime 4 reci soucasne, ktere vsichni neumime. Kazdy umi neco a domluvime se. Takze proste kazdy z nas to musi vzit tak, jak to vyjde. Coz je ovsem na okraj, mne by nikdy ani nenapadlo, ze by se ten rodinny naval mohl resit jinak.
Předchozí