Přidat odpověď
Jelikoz jsem zazila vsechny casti na vlastni kuzi, muzu uprimne rict, ze to vidim uplne jinak, nez napr. ty.
Kdyz matka chce mit vztah s vlastnim ditetem, proste ji nezbyva nez si uvedomit, ze k tomu diteti v dospelosti patri dalsi lide, at se ji to libi nebo ne. Napr. partneri. Ti se proste stanou cleny rodiny. Pokud je matka neprijde, reze si vetev sama pod sebou. Je to jista cesta k tomu, ze se ji jeji vlastni dite odcizi a snim i vytouzena vnoucata. Ohledy neohledy.
Ja jako dcera jsem pochopitelne videla, co moje maminka muze zvladnout a co ne a samozrejme vysla vstric a pomahala. Totez delaji moje deti, kdyz prijedou. Neni to nic tak silene obtizneho a pri dobre vuli a toleranci je celkem jednoduche se shodnout a zvladnout to.
Kdyz budu vyzadovat ohledy na mne, jak ja co chci a co vyzaduju, muzu si byt jista tim, ze se na mne brzy kazdy vykasle. Tomu se totiz rika sobectvi. A tim myslim at jsem matka, ktera prijima na navstevu sve deti s rodinami, nebo dcera/syn, ktery matku se svou novou rodinou navstevuje.
A to uz vubec nediskutuju, kdyz se jedna o JEDEN TYDEN.
Proste jak receno, vubec nechapu, jak matka muze svemu diteti rict, ze jeho partner neni vitan! Kdyz tedy nejde o psychopata, ktery je rodine nebezpecny, ale to vyplyva ze zakladatelcina textu uplne jasne, ze se jedna o slusneho cloveka. Ktery mozna ani nema zajem travit cas u "cizich", ale vychazi z toho, ze k rodine patri a je nutne udrzovat vztahy.
Předchozí