| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Evi!
S tou školkou jste zatím na tom líp,ale ve finále skončíme stejně,pokud budu chodit do práce a do školky budou chodit obě děti vyjde nás to taky kolem 2000kč.
U nás doma se pořád něco hledá:-))),pokud jdu dopoledne s Miškou třeba na cvičení nachystám si všechno večer na hromádku,ale ráno než vypravím Tomáška do školky je všechno fuč,Michalka je takový náš raubířek,od malička milovala vše vyházet třeba oblečení ze skříní a než jsem to stačila uklidit tak šla někde jinde a vysypala třeba puzzle,pak jsem dávala už co nejvíc věcí z dosahu,ale všecko to nejde:-))).Už se trochu uklidnila tak snad z toho brzy vyroste.Děti(malí)zatím nemají dětský pokoj tak stejně většina hraček je po celém bytě a v obýváku.Jen Ondra má svůj pokoj sice malý,ale pro něj to stačí.
Tak až zase Zdeněček bude hledat zpěvník vzpomeň si na mě:-))))(mám zásadně jen jednu rukavici a o ponožkách ani nemluvě:-)))).
Má ještě Alenka dudlík na spaní a plíny?Je starší než Michalka pokud si to dobře pamatuji asi o půl roku?
Michalka zatím plínkuje naplno sice mi oznámí ,když jde kakat,ale na nočník nechce,začne křičet.Pokud je bez plíny doma tak křičí"culát"posadím ji na nočník a tak to jde několikrát za sebou a nikdy tam nic neudělá přinese mi ho a říká "nic" a pak se vyčůrá do kalhot.Neřeším to do školy s plínkama nepůjde:-))).
Máš to taky fajn,že ti manžel pomáhá rozveze atd.V sobotu je vezme k babičce je to velká pomoc,když si v klidu uklidíš atd.
Možná,že mi to ve středu taky vyjde Tomášek by měl zůstat na spaní ve školce(snad to nebude s křikem,už se trochu uklidnil)mají odpoledne angličtinu tak jsme se domluvili,že tam bude zůstávat ve středu na spaní,abych ho nemusela tahat tam a zase zpátky.Michalku mám domluvenou k babičce tak snad si"vygruntuju"byt.Opravují nám teď panelák(okna,vchody,rozvody elektř....).Začali asi v listopadu a se vším skončí asi v červnu tak je tady na chodbách,sklepech takový nepořádek i když vytíráme roznáší se to pořád až do bytů.Dneska nám za dveřma vrtala celý den vrtačka,měnili nám rozvody elektřiny tak je tady všude ten jemný bílý prášek pak to potřebovali napojit do bytů do rozvodových skříněk pak jsem asi 3x vysávala a 2x vytírala tak doufám,že má práce ve středu nebude opět marná:-))).
Nějak jsem se rozepsala :-)))
Ahojky a ozvi se Jana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.