kreditko - vždyť to věděli už před 40 lety v Anglii, že se porod rodičky netýká - proto jsem uváděla dialog z Monty Pythona. Jenže zatmco Anglie se za ta léta někam posunula, nám pořád chybí těch 40 let.
Ale pořád je to lepší než před 30-40 lety u nás.
Moje máma taky nerodila, porodil mě lékař, těžký morfinik a hulvát. Ve sprchách porodnice byla podložka s desinfekci před sprchovým koutem, ne na VLEZ do sprchy, ale na výlez, protože když ses chtěla - celkem logicky - po porodu sprchovat, znamenalo to stoupnout si do 5cm vrstvy krve a očistků jiných matek...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.