... posádko. Jsem tu taky občas, ale vzhledem k tomu, že beru nějaký šílený prášky, po kterých jsem šíleně ospalá, tak spím o víkendu 20 a ve všední dny 14 hodin, tak nemám na psaní vůbec čas..... Je to děsný!!!!! Čarodějko - já dnes žehlila od 3 do 7 večer - a to bez přestávky... Bolí mně ruka, rameno, krk..... Šla bych spát, ale nemůžu, Errinka má antibiotika a musí dostat v 22 hodin kapičky.... Tak musím vydržet....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.