| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Teda ja ziram~e~..jestli je tohle vzorek volicky KS, tak potes koste~t~
Jen dost dobre nechapu, k cemu by mi byli ty priznive duse~8~

Holky, dekuji za moji obhajobu, ale na tohle se snad ani nemusi reagovat~t~
ale teda privedly jste me do rozpaku. Takhle se vubec nevidim~f~

Persepolis...se Sylvou jsem se kdysi spojila, ta holcicka byla Izabelka, melo se jednat o placeni obedu a nabidla jsem se i na zakoupeni vybavy do skoly. Sylva to chtela s nekym ze skoly probrat a ozvat se...uz se neozvala, obcas si na ni vzpomenu, co s ni je, nevim....
Taky vsechno nedelam dobre. Mam zasadni problem a tim je treba balik zabalit a skocit s nim na postu a poslat. Takze nektere veci nedotahnu do konce a jeste do nedavna se mi tu valelo obleceni co jsem nakoupila pred dvema lety? a uz neposlala. Tak jsem ho aspon udala jinde~8~. Proto radsi pomaham lidem kolem me, je to pro me jednosussi a ty lidi proste znam a vim co je trapi. A snazim se spis pomahat financne a dusevne, radou. Penize pomuzou spis vyresit i jine problemy a ja je jen poslu z konta ci predam osobne /nemusim s nima na postu/.

Ja to sem nechtela psat, chtela jsem ti Persepolis napsat na mejl, ale zadny pod nickem nemas. Doufam ze me ted nekdo oznackuje jako Martˇu, kdyz jednou zminila tu postu. Byla oznacena za panicku, ktera tim uplaci sve cerne svedomi a touzi po tisicech dekovnych dopisu~k~ ..ale klid, ani tohle by me nerozhazelo, mam nervy jak remen a jen tak neco me nerozhazi. A rozhodne ne nejaka diskuse:-)..Marto, kdyz uz si te tu beru do huby....ja si to fakt nemyslim~;)~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.