"Polystyrénové" chleby všeho druhu vč. knackebrotu taky řadím do kategorie chléb-pečivo.
Já jsem měla na mysli spíš nějakou vychytávku typu "když uvaříte polentu a nakrájíte ji, tak ji pak můžete přikusovat k zeleninovému salátu", z různých druhů čeho - obilovin? luštěnin? Spíš jestli někdo nemáte (vlastní) zkušenosti tohoto typu.
Ráda bych jedla zdravěji (míněno, ještě o něco zdravěji), ale nechce se mi přípravě jídla věnovat větší čas ani fantazie (a už vůbec nehodlám moc přemýšlet, jak sestavit jídelníček, aby mi v něm nechyběly žádné důležité živiny), protože to u mě není "životní filozofie", ale spíš "zdravotní důvody" (prostě se po jednodušší stravě cítím podstatně lépe a mám více energie). Nějaké tedy spíš hotové už odzkoušené recepty.