| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prý ji kousl do stehna přes kalhoty.Psa jsem měla pořád před očima při tom couvání,neni to zas tak složitý manévr;náš pes takto pouští hrůzu,ale ještě nikoho nekousl vyloženě.No kdyby se jednalo o částku cca kolem 1000,-Kč,tak to zaplatím,protože další výlohy s právníkem a hl.ztracený čas mi fakt za to nestojí,ale spíš mám obavu,aby to nebylo mnohem víc.Pošťačka,řekla bych,snad na nemocenské ani nebyla,protože po tom,co u nás byla jsem se na ni jako by zaměřila a viděla jsem ji chodit dál s poštou,tak nevím,co všechno ta sranda může obnášet.

Je prostě k neuvěření,že jsem s ní po tom nahlášeném kousnutí ještě vlastně hned mluvila a vůbec o ničem se mi nezmínila,až za 2,5 dne.Kdyby totiž na ni náš pes skutečně vyjel,dost pravděpodobně bych ho potom já musela přejet,ale já jsem ho pořád viděla před sebou-kontrolovala jsem ho,aby právě neutek.No dnes už ho takhle při vyjíždění radši dávám do kotce,náhoda,jako tady ta,je fakt blbec.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.