| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Me jmeno se mi libi, spis me mrzi, ze jsme 1.dceri meli dat vice mezinarodni jmeno. Odesli jsme do ciziny, kdyz ji byly 2 a kazdy ji rika jinak, ac ma obycejne jmeno - Michaela. Zalezi, odkud kdo je, vyslovuje se jinak francouzky, anglicky i cesky. Kdyz byla mensi, psala sve jmeno Misha, takze ji kazdy oslovoval Misa, ale s postupem casu zacala psat plny tvar a ted je Mikajla, coz se mi tedy vubec nelibi. Deti ze sousedstvi vi, ze ji rikame Misa a vyslovuji to stejne a ve skole se s tim bude muset smirit.
Synovo jmeno - Richard je v Cr netypicke [on je jiz IV. v rodine pochazejici z Rakouska, tedy i nemecke prijmeni], ale pro cizinu je to jmeno idelani, zadne komoleni a uvahy jak to vyslovit a i anglicky mi to zni hezky.
A posledni je v cizine narozena a proto ma i anglicky upravene jmeno - Barbara, coz se mi v anglicke verzi take libi.
Horsi je kombinace divcich jmen s ceskym prijmenim s ova, coz bych nejradeji nechala zmenit, ale desi me uredni siml, takze budeme trpet dal [u dlouheho nemeckeho jmena je to o to horsi].

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.