Pokud ty sama z obrazu negativní energii necítíš(nebo i kdokoli ze zbytku rodiny),tak si ho tam nech,ale jinak je pravda,že různé věci mohou vyzařovat negativní energii,a ovlivňovat lidi a děje kolem sebe.Já mám na tohle extra radary,cítím jakoukoli negativní věc nebo místo.Obraz jsem neviděla,ale poznala bych,jestli z něj jde něco negativního.Mě by ale hlavně zajímalo,jak se ke kartářce dostala fotka vaší ložnice.To bylo s tvým souhlasem?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.