My mrazíme namixované jahody s trochou cukru, v čistém mikroténovém sáčku, vloženém do vymytého tetrapakového obalu. Zmrazí se to pak "na kostku". Je to skladnější.
Rozmražené jsou jak namačkané čerstvé, do koktejlů, zmrzlin, s jogurtem.
Jahody nemačkané opravdu naměknou. Rybíz, borůvky jdou pak bez rozmražování nasypat např. na bublaninu. Vždycky to trochu pustí šťávu, ale tyto "malé jednokuličkové" plody jsou nejlepší na mražení.
Maliny udělají břečku, jsou už sbírané velmi měkké. Trochu lepší jsou ostružiny (s těma pracuji podobně jako s rybízem).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.