| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem tuhle "za trest" 2leté dítě zavřela do pokoje a šla se uklidnit do kuchyně.
Dítě si spokojeně hrálo, ani si nevšimlo, že má dveře zavřené. Já jsem se zatím uklidnila a v klidu (aniž by se mi někdo věšel na nohu) navařila oběd.

Pak jsem se za ním vrátila a už bylo dobře na všech frontách.

Jo, taky se mi stává, že nechce spát zrovna tehdy, když je to důležité (mám neodkladnou práci, se kterou čekám, až usne nebo máme za 2 hodiny jít někam a proto je třeba,aby usnul teď). Vím, že to pěkně vytočí, zvlášť, když jindy usíná po obědě spolehlivě. Asi cítí ten stres a tlak nebo co. Jindy je mi celkem jedno, jestli jde spát v jednu nebo ve dvě. Tedy - je-li důležité, aby usnul, tak holt striktně uspávám (zatemním, pustím poslouchací uspávací pohádku, zavřu dveře, dám mu mlíko, lehnu k němu do postele a důsledně pokládám zpět na polštář, kdykoli si sedne nebo má tendenci utíkat). Není-li to důležité, tak ať si ještě klidně půl hoďky pohraje a spát půjde později.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.