| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máme kamaráda a kamarádku.
Známe se dlouhá léta.
Oni dva se však znají cca 5 let a 2,5 roku spolu bydlí.
Kamarádka má pětiletého chlapečka z předchozího vztahu - s nevlastním tatínkem si skvěle rozumí.
Kamarád je filatelista, čtenář a sběratel písemných materiálů z první světové války, rád hraje karty, chodí do divadla, umí se radovat ze života.
Kamarádku nebaví poslední dva roky nic. Slovy - NIC. Z ničeho se neumí radovat, nic jí neudělá radost, neumí se upřímně a od srdce zasmát, pořád unavená, otrávená...
Pracuje bez radosti, o dítě se stará bez radosti, o svatbu stojí proto, že se to přece tak dělá, za dárek k narozeninám poděkuje a zahraje (velmi špatně) radost, protože ví, že se to tak dělá...Je jako robot.

Otázka zní - co jim mám dát jako svatební dar?
Dárek musí být pokud možno dražší a zároveň s fantazií (takže žádné dva tři tisíce nastrkaných ve vtipném plastikovém záchůdku od Vietnamců).
Umím vymýšlet dárky a dělám to ráda. Umím se trefit do povahy člověka, pokud ho znám a zatím jsem dárkem vždy potěšila. Dokonce i tuto kamarádku. Jenže v otázce daru společného jsem úplně bezradná.
Dávat něco někomu, kdo o to vlastně ani vůbec nestojí, nicméně ví, že to musí vyžadovat a ke všemu by to měl být dar, který potěší oba tak rozdílné lidi...
Nejhorší je to očekávání, že vymyslím takový dárek, který ji potěší a rozveselí (moje čistě osobní touha je darovat jí vagón antidepresiv - a myslím, že jde o touhu oprávněnou)

Máte nějaké tipy?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.