Tak napadá mě... ale ne všechny tedy hned ve třinácti... český jsem nepsala, to znáš určitě sama
Sedm statečných Forest Gump Africká královna Okno do dvora Amadeus Butch Cassidy a Sundance Kid Za zvuků hudby Most přes řeku Kwai Chicago Ghandí Vlasy Malý velký muž Grand Torino Drž hubu Blbec k večeři Crash Život Briana Život je krásný Hotel Rwanda Fantastický pan Lišák Road to Perdition Až vyjde měsíc Jednotka příliš rychlého nasazení Králova řeč Karamazovi Hanbení pancharti Bratříčku Já robot Nedoktnutelní Bílá stuha Dannyho parťáci Smrtonostná past
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.