Přidat odpověď
lelo -
já bych po zkušenostech koupila takové ty látkové - dělají už i roztahovací... a možná podle toho jestli dcerka má nebo nemá, bych koupila už rovnou s výměnou na led.. protože ony ty děti, toho moc nenajezdí..
syn měl skořepinové a já mám letité a není to ono.. jako jezdit se v tom dá, ale po chvíli v tom bolí noha..
manželovi jsem koupila tempisch látkové a nemůže si je vynachválit a letos k 6 tým narozeninám jsem koupila dcerce - sice dražší cca 1500 i s poštou - ale je to super sada... jsou to taky látkové - roztahovací navíc jsou k nim i nože na led + přilba + chrániče komplet - které dcerka nosí i na kolo a koloběžku.. vzhledem k tomu, že jí nožka roste pomalu, tak předpokládám, že jí minimálně 3 - 4 ropky vydrží a investice se určitě vyplatí
jsou to tyto - nelekej se výrobce.. jsou fakt úžasné, lehké a dcerka stála na bruslích asi po 4 (předtím asi 3x na ledě) a jde jí to docela slušně.. nožička ji z toho nebolí má ji taky hodně hubenou - a protože sama je dost hubená, a dorbná má jen cca 113 cm a 15kg, chtěla jsem aby brusle byly lehké
jo a jdou přenastavit na trojkolku, čtyřkolku a inline
http://www.utricertiku.cz/detail.php?zbozi=4380844
mají i v černé v kombinaci s červenou
ještě snad poradím.. to číslování úplně nesedí, dcerka má nožičku tak 27 - původně jsem koupila ty 27-30 ale když to doma jsme vyzkoušely, tak je měla už na 29, takže jsem je měnila za ty větší.. ono toho teď ještě moc nenajezdí.
Předchozí