Nám strašně fenka utíkala, denně 2x jsme ji lovili někde v okolí a to i po dlouhých procházkách no a konec byl, když manželce "vyplela" záhonek :D takže jsem to holt koupil, ale našel jsem levnější http://www.poslusny-pes.cz/produkt/1-3-elektronicky-neviditelny-plot-pro-psy-ohradnik.html a od té doby máme klid, fenka se naučila, že k plotu a dalším místům nesmí a teď už tam nechodí ani když jí obojek nedáme, na děti to samozřejmě nepůsobí, to by mi doma neprošlo a ránu to dává jako 9V baterka, takže se spíš lekne a ví, že jde dělat něco co nemá...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.