"Stát je sociální vůči všem stejně, není chyba Romů, že my jako členové majoritní skupiny se v něm orientuje hůř než oni."
V téhle diskuzi se nepřiklání ani k jednomu extrému,ale toto je fakt. Na pracovním úřadě jsem byla dvakrát v životě odevzdat vyplněnou žádost o RD. A slyšela jsem,co tam říká jedna romská matka druhé.....měla jsem sto chutí si to zapisovat, vsadila bych výplatu na to, že se jednotlivých žádostech a formuláří vyznaly MNOHEM líp, než ty úřednice.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.