Bin, ale to je nesmysl. Nemyslim, ze komunisti jsou fajn lidi, co jsou trosku naivni, myslim, ze spousta z nich jsou opravdovi kriminalnici a patri za mrize, ale fakt mi nikdo nenamluvi, ze "romska otazka" je nasledek komunistickyho utlaku ci co. Jsou s nima problemy uz historicky, potizisti byli a porad jsou, s tim, ze nyni je to jeste prevazano maslickou s napisem diskriminace.
Hele, nepochybuju, ze mnohdy je jim ublizovano, ale porad je potreba si uvedomit, ze rasismus je BEZDUVODNA diskriminace mensiny a ja to zatim vnimam v soucasnem state naopak. Uz jen v tom, ze dostavaji bydleni zadara. No, ja platim hyposku a nic mi zadara nikdo neda. Kdyby dali, tak mi klidne muzou rict, ze jsem cikanka, za ten kvartyr bych to brala

Uz jsem to tu psala vickrat. Mam kamose, ktery je cikan, nikoliv rom a ten vlastni firmicku, ve ktere se mu docela dobre dari a sam o svych soukmenovcich, ze kterych vysel, mluvi jako o spodine, co nechce makat. Asi o tom vi sve, zivi sve mladsi sourozence, protoze jejich rodice na ne se*ou a on je prece "bohatej" ... Dle jeho slov je pouze treba makat, pry se s diskriminaci nesetkal. Tak ti nevim.