| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Jani. To máš jistě pořád co dělat, když se dělají v baráku takovéhle práce. Nezbude, než to vydržet.
Váš Tomášek má ve školce i angličtinu? A děti se fakt něco naučí? To je zajímavý. Já bych byla asi radši, kdyby se Zdeněček naučil pořádně mluvit - vyslovovat. Pořád říká místo k - t (štolta) a místo r říká j (pjosím), ale jinak mu všichni rozumí. Alenka je narozená v červnu 2002, takže je o půl roku starší od Michalky (v lednu měla 2?). S tím vystěhovávání věcí jsme měli stejné problémy. Stěhovala jsem metr vysoko co šlo. Teď je zas jiné období. Radši se spolu rvou nebo se hádají o hračku atd. Taky se z nich stávají "televizní maniaci", z toho bych rostla. Představ si situaci:
Dovlečem se s manželem z práce 15,30, s taškama s nákupem. Ještě si ani nestihnu položit tašky, vysléct bundu boty atd. a Zdeněk už škemrá: maminko, pusť mi školku. V horší případě si to zapne sám. Já řeknu, školka je za půl hodiny, zatím si povykládejme, jak ses měl a cos dělal.
Né, já chcu pustit školku!!! Tak následuje scéna. Nechci aby si něco vynucoval, ale, myslím, že zbytečně na to nemusí hledět. Až si popovídáme, sedneme, začíná jim Kouzelná školka (to jsem pak ráda, že si můžem sednout v klidu s manželem). To pak jede televize do večera. Někdy je to těžké.
Včera jsme to vyřešili tak, že jsme je vyprali ven, ať se proběhnou a vyblbnou na sněhu. Rozhodně je to zdravější, než čučet do bedny. I když bych raději byla doma, protože pořád nemám čas na domácnost, všechno dělám honem honem. Ale nelituju toho, přišli trochu unavení a veselí, večer jsme si hráli pexeso, zažili jsme u toho srandy kopec.
Bylo to O.K, televize nám nechyběla.
Dnes pro ně jedem k babičce a tam vždycky poslouchají.
Taky se k nám na Zlínsko blíží vlna chřipek, tak snad nás to nepostihne. Ať se Vám to taky vyhne a někdy se ozvi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.