Přidat odpověď
Ahoj Madelaine,
ja si vubec nedovedu predstavit, jak to zvyhodneni v nestatnim sektrou zajist, kdo ho muze zarucit. Asi jsem uz dlouho v profesi a zemi, kde je materstvi, krome tech prvnich setsi tydnu po porodu, proste soukroma zalezitost, stejne jako milenci nebo rozvody, jasne, ze s nimi je spousta starosti, ale do prace at to nikdo netaha. Proste fakticky si nedovedu predstavit, jak je takove zvyhodneni v soukromem sektoru vymahatelne.
U nas v praci prave rodili dva chlapi, ano, par dni se neukazali, ale oni proste nezastupitelni jsou, resp kdyby byli nucene zastoupeni, z nejvetsi pravdepodobnosti uz by jim na tomhle pracovisti ujel vlak a to je proste silenej risk. Navic firma se v maximalnim stresu a nasazeni pohybuje od zakazky k zakazce, kdyz jsem minule leto odjizdela na cele dva tydny, chystali se na to v nekolika oddelenich mesic dopredu a i tak jsem z toho mela nervy, jestli je vsechno v cajku. Me to hrozne sere a chtela bych nejakej planovatelnejsi a klidnejso zivot, ale nevim, jak by to slo zaradit.
Předchozí