Přidat odpověď
Další tipy:
špagety, do nich klepneš tuňáka, přisypeš olivy a posypeš parmezánem
kuřecí či hovězí steak a k tomu hranolky nebo pečené brambory ve slupce (nové) - hranolky vyndáš z pytle, hodíš do trouby (už se nedává tuk), vyndáš a posolíš, brambory omyješ, nakrájíš na plátky do mísy, tam kápneš olej, sůl a kmín, promícháš, hodíš na plech a pečeš na 200°C asi 15-20 minut dle tloušťky plátků.
Taky je fajn pomalý hrnec, tam věci jen dáš a za 4-6 hodin vyndáš. Můžeš dát maso a zeleninu libovolně a je to. Naskládáš, vyndáš. Stejně tak se v tom dělají vývary, dopřávej si jich teď dost, hlavně slepičí hovězí.
Předchozí