NO, můj synek reagoval jako miminko na mixer, vysavač a nebo třeba na pračku tím, že usnul... zaplať pánbůh...
Jako většímu mu ale tyhle hlasité a hlavně náhlé zvuky hodně vadily - přisuzovala jsem to spíš ale tomu, že to bylo vždy ve spojistosti s úlekem - jednalo se hlavně o vrtačku (pokud se totiž v paneláku vrtá do panelu, tak je to o nervy i pro normálního dospěláka - u nás v paneláku probíhá každou chvíli nějaká rekonstrukce a to je pak náročné - já mu zas vždycky při vrtání zpívala písničku od Nohavicy Metro pro krtky - to se mu strašně líbílo), nebo štěkot psa v bezprostřední blízkosti, i o tu motorku nebo hlasité auto...
Mixer a vysavač dává v pohodě, ale vždycky jsem ho před začátkem upozornila, aby se nelekl (nicméně třeba při mixování odchází z kuchyně dodnes, to je mu 7,5), pračku máme super silent, takže ta je fakt extrémně tichá a hlavně je zavřená v koupelně - takže slyšet není...
Dodnes nemá rád velký hluk jako takový - v tom je zřejmě po mě
.
U našich se vždycky dekuje, když děda seká zahrádku sekačkou, nebo řeže pilou atp. Ale třeba v traktoru atp. jezdil bez problémů - tam ten zážitek převáží ten sluchový nepříjemný vjem, asi...