| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hairy Fotře,
k tomu tvému bodu č.1 - myslela jsem,že napíšeš,že to řešíte až nyní proto,že dřív na to nebyl čas~:-D
jsem taky jedna z býv. nevěrnic,mám 2 děti,dnes už dospělé,studující vš.Měla jsem dlouholetý mimomanž.vztah a nakonec jsme to s manžou ustáli,taky v době,kdy jsme se měli stěhovat do nového rd,dnes mám naprosto zklidněné hormony,tenkrát to bylo stejně mé nejkrásnější živ.období - mezi 30-40 lety,kdy nakonec ženské bývají nejvíce k světu a u mužů žádány.
Jak už to bývá,profláklo se to,ale jako by mě dusil - takové byly moje pocity,když jsem ten vztah měla ukončit a více se spolu nevídat.Já teda jsem stála nohama pevně na zemi,fakt jsem chtěla jen milence na zpestření,ne pálit mosty,rodina i vztah manželský fungovaly ok.Poprvé jsem svůj slib manželovi porušilo,přišel na to,protože už byl zkrátka na číhané,i jeho manželka.Chtěl se tedy se mnou už fakt rozvést,v té době byli naše děti na sš a zš.Já se ale rozvádět ani za nic nechtěla a tento nůž na krk jsem věděla,že už by byl fakt definitiva a tak jsem uprosila manžela,že mu to dám písemně,-že jakmile si ještě jednou začnu,bude rovzod.A tentokrát jsem to už dodržla,několik let jsme se už neviděli,jen smsky k narozkám a k tomu třeba mailík,ze kterého je jasné,že jsme na sebe vzájemně nepřestali myslet,ale to je tak všechno.Jsme navíc z opačné strany republiky,tak to není tak složité se nevídat,ale má a měl takovou práci,že i přes tu vzdálenost jsme se vídavali pravidelně třreba 2x týdně.
Měj se svou paní hodně trpělivost,ale ne do nekonečna.Zkus to jako my s tím napsaným papírem-tam by si to,jak si s ohněm zahrává,mohla dost uvědomit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.