Mé děti mají také jen jedny boty a přijde mi to normální. Kupuji jim kvalitní (Superfitky nebo Fare - navíc ještě hlídám, aby měly pogumovanou špičku), a ještě se mi nestalo, že by mi je zničili. A to drandí na odrážedle celý den. Raději jim koupím jedny pořádné boty než troje méně kvalitní. Neuznávám horší boty na hraní a lítání venku a pořádné boty do města a na návštěvy. Zrovna tím lítáním venku, jezděním na odrážedlech a hraním na pískovišti tráví děti nejvíce času, tak i ty boty by tomu měly odpovídat. V tomhle případě bych nové boty koupila. Nedávno jsem dětské boty viděla v CCC - nebyly drahé a některé z nich mi připadaly docela dobré.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.