Jsme doma. Nechala jsem tam sice 1400, ALE - udělal sono. Dal injekci proti bolesti a injekci atb na dnešek. Dal atb v tabletách na šest dní plus nějakou pastu do pusiny. Zvážil si ji, prohmatal, změřil, snažil se jí zmáčknout močák, aby získal moč, ale nejde to :-/ A taky máme dietní granule a kapsičky. Tak uvidíme. Zatím mám radost, že jsem za ty prachy aspoň dostala adekvátní péči, žrádlo na nějakou dobu a pocit, že nám snad pomůže..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.