Přidat odpověď
jájo, a nezkoušela si úplně bez kaťěk? s nahou prťkou?
můj nejmladší se to sice anučil asi měsíc před druhýma narozeninama, ale proti dvěma starším sourozencům na to byl lemplík.. pak jsem přišla na to, že když je úplně bez treclí, tak si prostě odběhne sám.. pak jsme postupně zvykali s kalhotama.. kamarádka dávala prvně tepláky bez trenclí, to náš ale nechtěl. takže až bezpečně chodil na nočník nahatý (odnaučovali jsme se loni nějak duben) tak jsem mu začala dávat trencle.. a od toho že si je pročůral jsem přes cvrknutí došly k tomu že to začal stíhat a pak až jsme přidali prostě další vrstvu kalhot
u nejstaršího zase stačilo, že si párkrát pročůral kalhoty a už to pochopil a prsotřední holčička, ta prostě nesnesla plenu.. a furt si ji sundala.. ale čůrala všude.. a já pak řekla dost.. esi nechceš plenu, čůrá se do nočníku, ona s vyčůrala po prvé a od té doby bez nehody..
co tím ale chci říct, že každé dítko je jiné a platí na něj něco jiného, jednomu počůrané kalhoty vadí.. druhému to zase připadá, že má plenu a klidně se do nich vyčůrá.. a třetí to umí hned, co pochopí, že se čůrá do nočníku
Předchozí