| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

po dětech potřebuju dolů tak 6 kilo, nic extra, ale jsem oplácaná, mám spoustu oblečení z dob předdětné a finančně lépe zaopatřené... ale není mi to, nebo mi to nesluší, neb přetékám.

mám 3 děti, velkého psa, denně jezdím hodinu na rotopedu, večer chodím se psem 2 km běhat (takový okruh, když se vypravím, tak už je tma a na větší okruh do lesa si netroufám), teďˇjsem si pořídila do města koloběžku, abych mohla děti doprovázet když jedou na kole - nejmenšího vozím před sebou... no a pořád nic. K tomu běžné lítání kolem dětí, nákupy, vaření, žehlení, o víkendu zahrada, kolo, v zimě hory, běžky... a nic.

Jím zdravě, nejím sladké, tučné, uzené, kořeněné... no a pořád nic. Odbourala jsem i všechno, co tak strašně miluju, sušená rajčata s parmazánem a podobně, nejím tvrdé sýry, nebo jenom skutečně minikousek... nic.

Tak jsem se zamyslela nad pořekadlem PRÁZDNÝ PYTEL NESTOJÍ... a došlo mi, že jím sice zdravě a hýbu se, ale jím moc. Je mi skoro 40 a moje tělesná spotřeba už holt není jako zamlada, minulý týden jsem stoupla na váhu a viděla, že se mi tam klepe pořád ten špek na břiše a kila navíc - a tak jsem se na.rala, že mi to vydrželo zatím doteď, jím porce menší než náš 2letý syn, piju denně 3 litry vody, kdykoliv mám hlad, vypiju půl litru a opravdu dbám na to, že nesmím žrát. A zatím to jde, nejsem už oplácaná v obličeji, vylézají mi ze sádla svaly na nohou a rukou, mám menší břicho - 3 kila dole. Až se dostanu na váhu, kterou chci, budu muset porce nějak mírně zvětšit, ale pochopila jsem, že na mě platí opravdu jen a pouze to příšerné NEŽRAT:(

programování v hlavě tedy pro mě znamená se na sebe pořádně naštvat a nepovolit si.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.