Přidat odpověď
po dětech potřebuju dolů tak 6 kilo, nic extra, ale jsem oplácaná, mám spoustu oblečení z dob předdětné a finančně lépe zaopatřené... ale není mi to, nebo mi to nesluší, neb přetékám.
mám 3 děti, velkého psa, denně jezdím hodinu na rotopedu, večer chodím se psem 2 km běhat (takový okruh, když se vypravím, tak už je tma a na větší okruh do lesa si netroufám), teďˇjsem si pořídila do města koloběžku, abych mohla děti doprovázet když jedou na kole - nejmenšího vozím před sebou... no a pořád nic. K tomu běžné lítání kolem dětí, nákupy, vaření, žehlení, o víkendu zahrada, kolo, v zimě hory, běžky... a nic.
Jím zdravě, nejím sladké, tučné, uzené, kořeněné... no a pořád nic. Odbourala jsem i všechno, co tak strašně miluju, sušená rajčata s parmazánem a podobně, nejím tvrdé sýry, nebo jenom skutečně minikousek... nic.
Tak jsem se zamyslela nad pořekadlem PRÁZDNÝ PYTEL NESTOJÍ... a došlo mi, že jím sice zdravě a hýbu se, ale jím moc. Je mi skoro 40 a moje tělesná spotřeba už holt není jako zamlada, minulý týden jsem stoupla na váhu a viděla, že se mi tam klepe pořád ten špek na břiše a kila navíc - a tak jsem se na.rala, že mi to vydrželo zatím doteď, jím porce menší než náš 2letý syn, piju denně 3 litry vody, kdykoliv mám hlad, vypiju půl litru a opravdu dbám na to, že nesmím žrát. A zatím to jde, nejsem už oplácaná v obličeji, vylézají mi ze sádla svaly na nohou a rukou, mám menší břicho - 3 kila dole. Až se dostanu na váhu, kterou chci, budu muset porce nějak mírně zvětšit, ale pochopila jsem, že na mě platí opravdu jen a pouze to příšerné NEŽRAT:(
programování v hlavě tedy pro mě znamená se na sebe pořádně naštvat a nepovolit si.
Předchozí