| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Báro, synovi je 11,5 , dokáže se hlídat sám, jinak má ještě tatínka, co dělá na 3 směny a mám rodiče, co rádi pohlídají, nebo spíš vezmou syna o víkendu na chatu nebo na výlet.

Práci si přibírám postupně, když byl menší, tak jsem samozřejmně tolik pracovat nemohla, teď už je to jiné, v týdnu chodí ven s kamarády, 2x týdně má kroužek, 1x chodí na plavání, o víkendech jezdíme na chalupu.....navíc ty brigády nejsou samozřejmně denně, je to nárazové, ale když se to ve finále sečte, tak to nějakou tu kačku hodí.

Myslím, že syn nijak netrpí...nebo alespoň tak nevypadá.......někdy se ho zeptám..... :-)))

Když mám volno, tak se vždycky snažíme něco naplánovat, něco "zažít", užít se...i kdyby to měla být kravina.

Myslím, že než být "vedle sebe" spousty hodin a ani o sobě skoro nevědět, je někdy lepší pro všechny užít se kratší dobu, ale trošku intenzivněji....nevím, jestli jsem to napsala srozimitelně, už mi to moc nemyslí......~f~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.