| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Ústav pro péči o matku a dítě

Dne 27.12.2002 jsem rodila v Podolí. Do porodice jsme s manželem dorazili okolo 17 hod. Po monitoru, vyšetření, mírném oholení a klystýru jsme putovaly na porodní sál ( cca v 19 hod.),kde mi píchli plodovou vodu a pak začaly ty pravé bolesti. Ne sále(malý pokojík) jsme byli celou dobu sami s manželem, jen občas mě zkontrolovala sestřička.Těsně před porodem se tam ovšem nahrnulo spoustu lidí - to mi řekl manžel, já už jsem to ani nevnímala. Vše proběhlo poměrně rychle a ve 23.20 se narodila Andrejka. Polohu si lze vybrat,ale já byla unavená a i když jsem původně chtěla porodni stoličku, zůstala jsem v polosedě na posteli. Zatímco mě šili, malou otřeli a dali pochovat manželovi. Pak nám přinesli občerstvení a nechali nás s dcerou cca 2 hodiny o samotě. Poté mě převezli na pokoj a holčičku mi přivezli nastálo v 7 hodin ráno. Na nadstandartní pokoj jsem se bohužel dostala až třetí den, ale všem ho doporučuji!!! Doktoři i sestřičky byli skvělí, až na jednu dětskou sestru ze "staré školy". Tu jsem ale naštěstí zažila jen na jednu noční směnu(na obyč. oddělení). Jinak si nemohu na nic stěžovat. Domů jsme jeli 31.12 v poledne. Podolí všem doporučuji!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.