Mně říkala dětská doktorka a snad jsem to i někde četla, že stačí masové vývary, hlavně hovězí. Moje nejstarší nejedla maso ani v mixovaných příkrmech, vydrželo jí to do osmi let, kdy začala jíst kuřecí a mleté. Do té doby jen ty vývary. Měla nedostatek železa, ale jestli kvůli masu nebo kvůli krvácení z nosu, to nevím. Ale to jsme tedy dodávali v tabletkách a vlastně ho občas musíme dát i ostatním holkám, které maso jedí normálně. Takže bych řekla, že to nejedení masa za to nemohlo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.