Loudo, mám stejný problém. A stejnou pračku AEG ELextrolux.. také občas prádlo čerstvě vyprané prostě nevoní. řeším to už asi 2 roky, a jsem z toho otrávená. ale .. bylo to malinko i u původní pračky předtím, takže asi JEN strojem to nebude. sázím asi na agresivní pot. moje zkušenosti: peru v gelu- také j¨sem nepozorovala, že by gel vs prášek byl rozdíl. ale .. dávám ho už méně.. holky to tu zmiňovaly... a také ho dávám půlnapůl s vodou- do bubnu do "arielky", tj přímo k prádlu aviváž dávám občas, občas SANYTOL- dezinfekce prádla- přidávám do posledního máchání - pravá strana zásobníku také se mi osvědčilo nejsmradlavější kusy přednamočit ¨ve škopku- ale kdo se s tím má zdržovat.. ale hlavě mi nyní moc pomáhá věšet prádlo VENKU.. to mi v poslední době přijde nejúčinnější .. z rad zde výše uvedených si myslím, že je dborý pokud ještě ten ocet.. zkusím
ale sama pro sebe uzavírám, že máme asi zvláštní agresivní pot..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.