Přidat odpověď
Tak musím uznat, že pravdu měli ti, kteří předem prorokovali, že ten nesouhlas se jmenováním pana Putny profesorem, je jeho homosexuální orientace - pravda, nějak se mi příčilo uvěřit, že je to zrovna tohle /a je možné, že navenek je to tohle, ale skrytě Putnův veřejný odpor vůči MZ/. Nicméně jsem se v posledních dnech podívala na zprávy v TV a jsem rozčarována z chování a jednání MZ - a vystupování. Když jsem se podívala na předvolební rozhovory, vypadal MZ naprosto normálně, což v posledních dnech rozhodně nevypadá - vypadá jak neustále pod parou. Nevím - možná ho už neukočíruje nikdo a prostě pije, protože ví, že může.
Každopádně kvituji záměr min. školství v tom, že profesory nebude jmenovat prezident - ovšem to mělo být už dávno bez ohledu na osobu prezidenta.
Musím říct, že mě hodně zajímá, jak bude vypadat fungování MZ v dalších letech - ale že se nebudeme nudit, to jistě nebudeme.
Že bych podrobně sledovala MZ, to nehrozí jako do této doby, stačí mi, že se nestačím divit, co leze ze sněmovny, která má mnohem větší moc.
Ale jen jsem cítila, že dlužím vyjádření k diskuzi o jmenování pana Putny profesorem.
Předchozí