| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ja resila termin ne vek ditete, takze mu bylo 15 mesicu a jelikoz na svatbe bylo dohromady asi 15 mensich deti, tak jsme zaridili hlidani na 24 hodin pro vsechny deti v msite svatby. nechtela jsem, aby moje dite porad nekdo musel hlidat a svatbu si neuzil, stejne tak aby v dobe pripitku nemusely odbihat k detem dalsi maminky, ale aby kazdy si sel za detma v dobe volne zabavy. da se hlidani vyresit i v sirsim okruhu znamych, aby nekdo kdo na svatbu neni pozvan jako host prisel hlidat, neni treba hlidaci firma atd..
nas 15i mesicni se pri svatebnim obradu valel na koberci za nama - vsichni meli za ukol ho nechat delat co se mu zamane jen aby byl klid a aby mu neslo o zivot ;)
ve finale pri manzelskem slibu jsem ho mela chvili v naruci.
Jo a jelikoz muj tatka zemrel, tak me k oltari vedl junior ;) takze ja potrebovala aby chodil.
jinak si nedokazu prestavit svatbu treba s 6i mesicnim, ktere je jeste plne kojeno. spise bych brala uz takove to samostatnejsi dite, kteremu neuskodi neco nezdraveho ze svatby.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.