Jdu odpovídat na vaše otázky: jsem teď ve 3. měsíci těhotenství, ale za prvé, nemáme dostatek financí, abychom nahonem zorganizovali svatbu ( přítel je z Afriky, takže to bude opravdu velká svatba o sto a více lidech) a za druhé, prostě se nechci vzdávat těhotná. Další věc, jedno díte už mám. Takže trochu vím, do čeho jdu
Synovi jsou tři. U něj to bylo tak, že jako malé miminko byl vpohodě, ale dost jsem kojila. Mokré šaty od proteklého mléka (přes vložku) jsem měla ještě na jeho prvních narozeninách.
Hlídací byl, pohodový taky, ale je jasné, ze až to 2,5-3 leté a starší dítě už je opravdu na svatbu použitelné.
O ruku jsem byla požádna ještě před prvním otěhotněním, ale pořád se to nějak oddalovalo a když uz je konečně v rozumném věku, tak je na cestě další...
Tentokrát ale přítel zavelel, že prý se příští rok už musíme vzít, děj se co děj. Já tajně doufám, že to zase vyšumí a vydrží me to do toho cca druhého a více roku.
Při svatbě bych určitě zajistila někoho mimo rodinu extra na hlídání. Vím, že je to náročné, takže bych nechtěla svatebčanům kazit svatbu. Přes den by byli s náma a večer bych je jen uspala a někdo by je hlídal přes noc.