Přidat odpověď
Dívala jsem se, zajímá mě to. Myslím, že ty páry jsou záměrně vybrané takové, které jsou vždy něčím "nestandardní". Nediskutovala bych sympatie, ale dávám si takové malé tipy, komu to nejspíš může v manželství vyjít a kde se objeví třecí plochy. Po prvním díle mi zatím u "motorkářského páru" není jasné, proč se vlastně chtějí brát. Já je ale obecně jako lidi asi moc nechápu a už vůbec mi nepřipadá, že by tvořili nějaký úžasný pár. Mohu se mýlit, ale ani jednoho nepovažuju za nějak trpělivého, zodpovědného, dospělého... "Věřící pár" mi připadá, že paradoxně asi nejvíc tuší, do čeho jde. Samozřejmě mohou časem narazit na rozdílné představy o trávení volného času, mohou nastat spory v domácnosti, nemusí si nakonec tak moc sednout v sexu, ale to vše mi připadá, že je v manželství běžné a při podobném partnerském ladění řešitelné. A oni mi opravdu připadají podobně ladění. (Navíc mi trochu připadají, jako by byli syntézou dvou párů, které skutečně znám.) "Pár s nesmířenou tchýní" je pro mě trochu tajemstvím - na základě toho, co jsme zatím viděli, by mohli být skvělý pár zrovna jako pár blížící se krachu. Mám u nich pocit, že tam nejvíc bude hrát roli zasahující okolí. Nesmířená tchýně žijící takhle blízko je prostě potenciál pro vytvoření soukromého pekla. Jinak u nich na jednu stranu je vidět, že kromě romantiky už koukají na partnerství i dost prakticky, ale na druhou stranu mě trochu zaráží oslovování "miláčku" apod (jako by to byla zástěrka pro něco). Mně to nesedí, lidé mají jména, ale pro někoho to vlastně může být zcela žádoucí způsob komunikace - neumím posoudit.
Předchozí