| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

je to psycho, když byly děti menší, byly furt nemocné (tedy, nic tak zásadního, jako ten tvůj, ale uši, chřipky, neštovice, rýmy a kašle, spojivky). Snad ještě horší, než být s jedním nemocným doma, je být doma s jedním nemocným a druhým zdravým, co se šíleně nudí, nic mu není a prudí. Jakmile se první uzdravil, onemocněl ten prudič a role se prohodily.

Ale, pokud lze, doporučuju nákup řešit nákupem přes net (tesco?) a opušťák využít k vlastní relaxaci, případně pěstovat virtuální kamarádství, třeba i večer s hezkou knihou potěší apod.

Moc dobře si pamatuju, někdy v polovině nejhoršího období, po asi 2 měsících více-méně doma jsem se den před Vánoci, asi ve 23 hodin při nákupu v Tescu (poslední dárky) úplně rozsypala. Uvědomila jsem si tu bídu - byl to můj opušťák, jsem si to užívala, že nemám žádné dítě v závěsu, a přitom se jedná o debilní, konzumní atd výlet do hypermarketu.

Užila jsem si s dětmi chorob hodně, ale nějak z toho vyrostly. Trvalo to, ale teď - klepu...

Tak se drž, zkus se nějak prostřídat s rodinou, ať jim vydržíš v kondici (duševní i tělesné :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.