| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moc děkuji za gratulace,byla jsem v pátek 24.5 odeslána do nemocnice kvůli malému plodu kde mi bylo řečeno že v pondělí udělají idnukci (vyvolání porodu ~n~~n~) už v neděli v 19 hod. kontrakce ve dvě ráno píchly vodu a ve 3:30 byla venku,měla jsem šílený strach z toho jaké to je když píchnou plodovku takže kdyby to někoho muselo potkat tak nemějte strach nebolí to a urychlí to porod.Jsem ráda že to bylo bez toho vyvolání a že malá tomu unikla jen o pár :-)Dnes nás pustily i s menší novorozeneckou žloutenkou a můžu říct že jsem ráda že jsem po týdnu doma s rodinou.Manžel byl u porodu a můžu říct jelikož Kristýnka byla naše třetí mimčo cítila jsem od něj největší oporu ~6~.~x~.
Už to taky budete mít brzo za sebou a užívat si mimča doma.Jsem zvědavá kdo nás bude následovat :-):-) tak se držte a mějte se krásně a užívejte si zbytek těhotenství.~3~~3~~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.