Já syna přihlásila a vozila na flétnu už jako předškoláka. Sama mám hudební hluch, ale možná bych ho neměla, kdyby mě od dětství někdo něco učil. Synek po třech letech flétny je v pátém ročníku klavíru a hraje krásně. Myslím, že kdybych ho bývala nechala bez jakékoliv výuky, byl by z něj stejný hlušec jako já. Není sice žádná talentovaná hvězda a adept na konzervatoř, ale to jsme neplánovali. Hraje pěkně a rád. Na začátku sice kladl odpor, ale jak se dostavily první povedené melodie, rychle se to změnilo. Když se mozek trénuje, výsledky se dostaví. Takže za mne ano, přihlásit a uvidí se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.