| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj všem,

jak se máte? doufám, že jste všichni v suchu! Je to děs co se děje. My dneska ujížděli od našich vyloženě za 5 minut 12 :-( Takovej potůček jim teče kousek od baráku a bylo z toho velké zlo. Naštěstí naši dopadli nejlépe z celé ulice, měli vodu jen ve sklepě. Ale nic příjemného sledovat z okna jak se ten "potůček" valí po silnici proti domu :-( fuj, fuj.

Jdu se pochlubit. ~f~ Pořád jsem tu chodila fňukat, že Kristýnka odmítá chodit na nočníček, ani jeden úspěšný pokus a hle! Minulý týden jsme odevzdali dudlíka kamarádčinu miminku a ona všem vytrubovala, že je velká holka a už ne mimi. A všichni se ptali co teda s plenku a ona si to nějak vzala k srdci nebo co, v pondělí přinesla sama nočník, tak jsme to zkusily a výsledek?? Od pondělí jsme bez plenky!!! Teda samozřejmě je to tím, že od pondělí prší, takže nechodíme ven, a domácí nehody zcela toleruji. Nejhorší výsledek je 50 % (teda třeba 4x čůráno do nočníků, 4x do kalhot). Na spaní plenku samozřejmě má. Ale před poledne úplně suchou a přes noc o dost sušší a ráno chce hned plenku sundat a na nočník. Nutno poznamenat, že samozřejmě všechno vykoupeno kopou bonbonů! :-D Ale chodí a dokonce si sama řiká. NO, co Vám mám povídat, nepoznávám vlastní dítě a mám z ní hroznou radost. Dneska dokonce i kakala do nočníku, což jsem byla úplně v šoku, protože poslední dobou nešla ani přebalit, jakmile měla bobek, řev, zapírala, většinou se to neobešlo bez většího násilí. Tak jsem čekala problémy a on úspěch. Tak strašně doufám, že jí to vydrží. To by bylo paráda, kdyby se odplenkovala ve 23 měsících. A sama, bez násilí. Tak mám hroznou radost! Vůbec jsem v to nedoufala. Ještě před 14 dny taková trága, totální závislák na dudlíku, šílený scény xkrát denně, o nočníku se mi ani nezdálo a dneska? No, žasnu! Dudlíku se směje, všem vypráví, jak ho dala mimi a co za to dostala. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.