Přidat odpověď
Ahoj holky,
tak co sa tyka RH ... ja mam negativ, manzel pozitiv ... ked nie su problemy pocas tehu a kontrolnych odberov tak po porode miminka zistia jeho RH, ked bude pozitiv tak vam pichnu jednu injekciu este v porodnici a je to ok. Ja mam obe deti RH pozitiv tak som u oboch dostala pichanec do zadku:). Inak sa vam nemaju ziadne protilatky tvorit pocas tehu, jedine ze by ste podstupili transfuzi pocas nejakej operacie a dali vam RH pozitiv a tym to spustili...
Inak som sa dnes zasa v nemocnici nastvala. Tak ako kazde tehu na konci. Kedze som mala prvy cisar tak som v rizikove poradne. Moj dr pocas celeho tehu robil utz, vsetko vzdy sedelo co sa tyka tt aj rozmerov. A pravdu povediat aj ja viem kedy bolo mimi stvorene, a proste sedi to vsetko. Ked som v 36 tt odchadzala od svojho dr tak mi napisal ze je mimi dobre zivene ... odhad vahy bol vtedy 2800 g. Dnes mi robili utz v nemocnici, som zajtra 38+0 a ze male miminko, drobne, odhad vahy 2900 g. a podla utz som vraj 36+0 ... ja uz na to nemam nervy. Hovorila som im ze aj u syna odhadovali vahu na 2800 g a narodil sa 3,5 kilovy a ze nechcem rodit 4kilove dieta. Grrr ... dufam teda, ze sa porod rozbehne sam a ze nebudem dlho cakat. Aj ked sa stale pytam a pytam tak mlzia a mlzia ...
Předchozí