Přidat odpověď
Creo,já jsem snad napsala docela jasně,že o milenkách nemluvím.Když jede chlap z Aše do Olomouce,tam zajde na panáka,na baru potká sličnou ženu která ho svede,on jí osouloží,druhý den se vrátí domů k tobě a onu ženštinu už nikdy nevidí,vezmeš kvůli tomu dětem tátu? "Janičko a Haničko",tatínek s náma chce žít,má nás rád,ale z důvodů,kterým ještě nerozumíte,vás o tatínka připravím a nebudu vám moci kupovat to co máte teď,a nevím,jestli budeme mít vůbec na jogurt a čokoládu,budu mít totiž třikrát méně peněz .A taky se budeme muset i stěhovat jinam,já sama to bydlení už finančně neutáhnu,tak budete muset mít jiné kamarády a kamarádky.A tatínka uvidíte dvakrát za měsíc.Pro mě totiž,Janičko a Haničko,má mnohem větší důležitost fakt,že tatínek strávil chvilku s jinou paní než to,že vás táta moc miluje a že si s vámi několikrát týdně hraje,že s vámi chodil do bazénu a trávil čas v nemocnici,že vás vyzvedává ze školky a čte pohádky,ale nic si z toho nedělejte,najdeme jiného tatínka,a já budu naivně doufat,že on mi nevěrný nebude,a když bude,tak ho zase pošleme pryč,a najdeme si třetího,nebo pátého,nebo třicátého,protože věrní muži existují a to by v tom byl zakopaný pes,abych na nějakého takového,který mi nezahne,alespoň jednou za život nenatrefila".
Předchozí