| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Creo,já jsem snad napsala docela jasně,že o milenkách nemluvím.Když jede chlap z Aše do Olomouce,tam zajde na panáka,na baru potká sličnou ženu která ho svede,on jí osouloží,druhý den se vrátí domů k tobě a onu ženštinu už nikdy nevidí,vezmeš kvůli tomu dětem tátu? "Janičko a Haničko",tatínek s náma chce žít,má nás rád,ale z důvodů,kterým ještě nerozumíte,vás o tatínka připravím a nebudu vám moci kupovat to co máte teď,a nevím,jestli budeme mít vůbec na jogurt a čokoládu,budu mít totiž třikrát méně peněz .A taky se budeme muset i stěhovat jinam,já sama to bydlení už finančně neutáhnu,tak budete muset mít jiné kamarády a kamarádky.A tatínka uvidíte dvakrát za měsíc.Pro mě totiž,Janičko a Haničko,má mnohem větší důležitost fakt,že tatínek strávil chvilku s jinou paní než to,že vás táta moc miluje a že si s vámi několikrát týdně hraje,že s vámi chodil do bazénu a trávil čas v nemocnici,že vás vyzvedává ze školky a čte pohádky,ale nic si z toho nedělejte,najdeme jiného tatínka,a já budu naivně doufat,že on mi nevěrný nebude,a když bude,tak ho zase pošleme pryč,a najdeme si třetího,nebo pátého,nebo třicátého,protože věrní muži existují a to by v tom byl zakopaný pes,abych na nějakého takového,který mi nezahne,alespoň jednou za život nenatrefila".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.