Ahoj. Ja som doteraz len čítala na tejto stránke, ale teraz som sa rozhodla aj napísať niečo :)
Mala som podobný problém zháňala som pre syna papuče. On ale má brutálne velkú nohu , tak to nebolo vobec jednoduché...V botaskách má velkost 45-46... V škole chú normálne klasické papuče. Ostatné deti nemajú takú obriu nohu ako moj syn,tak tam nemali problém. Isla som cez internet hladat konkrétnych výrobcov bačkor :)
Skúsila som RAK , slovenského výrobcu , ale tí mi odmietli s tým , že v takej velkosti nerobia , Takto som si pekne skúšala , až som sa dopracovala ku HP Čechtínu...český výrobca :) Napísala som im mail,pretože na svojej webovej stránke majú uvedené že vyrábajú do velkosti 27cm...to je tuším 43-ka, takže tvojej dcérke by v pohode vedeli vyrobiť bez problémov :) Tak , ale teraz co som istila , bola som velmi milo prekvapená, Odpísali mi , že síce nie je zvykom ,ale sú ochotní mi ručne vyrobiť... :)
Tak sme odmerali nohu zase , zistili sme že má 28 cm,+1 cm na priestor , a v pohode vyrobili klasické papuče s certifikátom Žirafa v našej velkosti. Boli ústretoví , ešte aj na Slovensko poslali poštou.
Ak teda budeš chcieť tiež klasické papuče,tak kludne sa na nich obráť...Alebo na vŕobcu RAK s.r.o. ,aj tam robia do velkosti 27 cm (43),
My sme si už kupovali od nich 3x , do školy aj na doma. Sú kvalitné , a fakt aj školy si myslím , že vhodné a bezpečné.