Limai, ale ono už ti pár lidí odpovědělo, proč. Čteš dost selektivně a stejně selektivně asi vnímáš i realitu kolem sebe:) Mmch. věrnost se slibuje jak v kostele, tak je definována v zákoně o rodině, který se manželstvím, mj. zabývá, že, cit. "manželé jsou povinni zachovávat si věrnost..." atd atd
Jasně, sankce za porušení ti nehrozí, ale mj. i proto je to důvod k rozvodu, protože došlo k porušení manželské smlouvy:)
Ale to je fuk. Každopádně být muž, beru tě všemi deseti, Tedy být muž, co si žen moc neváží, u tebe by mi prošlo všechno
A už se nehádej sama se sebou a svými smyšlenkami, kromě tebe tu od NIKOHO nezaznělo "ten můj je mi opravdu věrný a nikdy jinak"
A že ženy svým mužům věří a neřeší to tolik, jako ty (a pár dalších), co je na tom? Věřit lidem je známkou toho, že jsou duševně více v pořádku a mají v pořádku sebevědomí. Věří sobě a důvěřují i jiným (neznamená to, že neví, že existují i lidé, kteří takto nesmýšlejí). A předem raději napíšu, že nepíšu o bezmezné důvěřivosti a naivitě, abych tě ušetřila polemiky s tím, co nezaznělo:)
Já jsem své důvěřivosti nikdy nelitovala, i když jsem dostala "přes hubu". Raději ustojím ránu, a vylížu se z toho, než strávit celý život v paranoii a cynismu:)