Přidat odpověď
no jitys, já to tak rozhodně nenechávám iniciativu jsem už dávno převzala sama a dotyčné - oni to sou tři vejlupci, na střídačku obrazně chytám "pod krkem" já.
Mám to i na radu psychologa, takže syna samozřejmě bráním. Dotyční pak vždycky chvíli lehnou, spouštěčem je tam jeden, který je te´d aktuálně nemocní a to ty dva druzí, jsou pak normální, jak je tam ale ten jeden dotyčnej.. tak to je maso i pro jiné děti
učetelka je s prominutím "pípípíp" ona je výchovná poradkyně a neumí si poradit s bandou sígrů, má je už od první třídy.
Děcka ji vůbec nemají rádi, po pěti letech, co od ní odchází, tak ani nechystají společný dárek, vlastně jsou všichni rádi, že se jí zbaví,. Přitom ona někdy má vysloveně světlé dny.. kdy má velice sociální cítěné a cit pro děti, až mě to překvapí, ale bohužel ty špatné dny - kdy se jí to prostě nechce řešit, unavuje ji to, přijde jí to jako banalita.. je mnohem víc.. už učí asi moc dlouho no..
ale rozhodně to není tak, že já to tak nechávám, já to řeším, jak ve spolupráci se školou - ale jsem za prudící matku, tak sama
Předchozí