| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Neviděla bych problém ve věku, dnešní 60tníci nejsou přece staří... Navíc je vyježděný za ty roky + určitě pojede opatrně.
Můj děda třeba řídil asi do 68 let a nikdy neměl žádnou nehodu. Zatímco můj mladý bratr, švagr, muž atd. už každý aspoň jedno auto roztřískal. Tohle přece vůbec s věkem nesouvisí.

Jinak - obecně, taky bych asi byla opatrná, kdo mé dítě veze, zatím ho nikdy nikdo jiný než já nebo muž nevezl. Ale popravdě, měla bych spíš strach fakt s někým mladým. Ale "riskla" bych to, taky vozím cizí děti a dávám si pak na řízení hodně záležet, myslím, že to řidiči pak obecně berou hodně odpovědně.

Jednu cestu bych je nechala jet, zpátky byste pro ně mohli zajet, ne? Nebo - my to často řešíme tak, že třeba babička jezdí s dětma vlakem po přímé lince, brácha je třeba odveze 40 km na nádraží, já zas od nádraží - tj. kdyby jeli celou cestu vlakem a busem, jeli by taky třeba 5 hodin, takhle jedou 2,5 hodiny vlakem a autem kousek a kousek...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.