| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mne docela prekvapuje, kolik z vas dela detem snidane a svaciny, chapu to u tech skolkovych, ale skolaci by tohle meli zvladat sami, ne? Ja tedy vstavam spis pozdeji nez deti, jsem sova, idealne bych vstavala mezi osmou a devatou, ale musim v 7. Deti se samy budi mezi sestou a sedmou, vetsinou si ctou, nez vstanu ja(chodi spat dost pozde, mezi devatou a desatou). Pak jim reknu, at se jdou najist a pripravit si svacinu. Nejstarsi ma vetsinou vse hotovo do tech 7 hodin. Nejmladsiho budim pozdeji, jidlo mu nachystam, kdyz je moc pozde, sni si to v aute. Oblekam ho ja, jsou mu 3 roky, a zabere mi to par vterin...starsim detem je 7 a skoro 11. Snidani/svacinu si pripravuji od te 1. tridy. Jasne, ze kdyz si sama delam kafe, tak u toho nachystam cornaflakesy, ale je to v ramci cekani na to kafe...kdyz treba jeste spim, tak si je proste dcera udela sama...

U nejstarsiho, s kterym byly vzdy nejvice potize, ma ADHD, porad nekde neco cetl a cas nechal tak nejak plynout, nejvic zabralo to, ze kdyz si vse splni, udela, a poresi, nebudeme ho my otravovat, pokrikovat na nej a honit ho. Prakticky behem pres noc se naucil o sebe postarat a vylozene je hrdy na to, ze on je hotovy jako prvni a musi cekat na nas. Jeho mladsi sestra chce byt ve vsem jako on, tak se take snazi postarat se o sebe sama, takze zbyva ten nejmensi. Predpokladam, ze casem prevezme jejich model...:-)

Jinak casove nam to vychazi tak, ze v sedm hodin mi zvoni budik, ktery uspesne ignoruju tak 15 minut, pak se tak nejak vyhrabu z postele a v 8 odjizdime spolecne do skoly/skolky/prace.

I ja bych si samozrejme predstavovala, ze rana budou u nas klidnejsi, ze nebudu muset deti pohanet, ale kdyz to tady tak ctu, tak to u nas neni tak spatny...

O vikendu nam deti chystaji snidani do postele, tak to je teprve pohodicka:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.