| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

I já jsem byla ráda.

A to "žalovat se nemá".. to mi připadá jako úplně debilní věta.
žalovat se nemá... co se nemá žalovat?

A co se smí žalovat?

Jasně, taky mne prudilo, když mi dítě žalovalo, že mu Pepíček sebral kyblíček.. ten den po 135-té.. , no tak prostě Pepíčkovi řekni, že je tvůj kyblíček.. když to na Pepíčka nezabere, práskni ho kyblíčkem po hlavě... a když to nezabere, tak se do toho vložím.

Tak vychovávám děti, tak nějak.. trochu asertivně, nemusí je Pepíček převálcovat...

Jsou podstatnosti... a nepodstatnosti, ale dost mi záleží na tom, aby děti mohly přijít s problémem, přišly.. a přicházejí. A jako žalování to neberou.

Šikana je jiná kapitola, přesto - nezlehčuji jejich potíže ... ona totiž tam šikana právě může vzniknout, u toho Pepíčka, kterýmu nikdo nevymezí, - že tohle Je můj prostor.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.