Milly, v práci pracovní obuv dostaneš...a kupodivu není problém ji sehnat ani v 46, 47 a 48 a 49
takže práci sem opravdu netahej.
....a hlavně jako dospělé Ti neroste noha třeba o 5 čísel za 12měsíců(to je moje realita předloni a čeká mě to ještě jednou...u dalšího)
třeba já vím jistě,že holinky synovi seženu vždy bez problémů
Ale zbytek.....strašný
.....má prakticky jen jedny boty do školy a další do lesa.sálovky na TV
zrovna se snažím dva měsíce koupit synovi druhé boty na ven, nebo další do lesa....DODNEŠKA JE NEMÁM. má prostě moc úzkou nohu....kdysi mu ji měřili a měl 35 a na šířku odpovídala 28.
A já třeba se školkou kdysi komunikovala tak, že syn prostě v bačkorkách nechodil měl sandály, prostě jsem ušlapala cestičku jiným mamminkám...takže , když syn z té školky odcházel...nebyl to až takový problém, když jsem se tam byla kouknout na úči....tak půlka školky byla v sandálkách.
A osobně si myslím, že dojít do školy a domluvit se je řešení.
A pokud by oni neustoupili.....dala bych jim syna a chtěla bych,aby mu ty bačkory sehnali sami.
Jinak mi ta noha dcery zakladatelky nepříjde tak strašně veliká....vím o slečně co měla na konci páté 41 a měřila 170cm....na přezutí měla sandály, co vím....(taky úzká noha)
Jo a kdo nemá extrémně úzkou nohu NIKDY nepochopí, že cvičky a bačkory dokážou padat z nohy....pokud si člověk nezašije gumičky, bohužel...pak už ta gumička skoro nepruží.
A jsem velmi ráda, že žádné nařízení nemáme ani na zš ani na gymplu.
A jsem velmi vděčná učiteli TV, který vydržel to, že můj syn si 2 vyučovací hodiny střídal brusle v 46 s ještě jedním klukem, protože chápal, že loni je syn měl,ale o 3 čísla menší....a nemůžeme je sehnat, prostě z těch 3 měsíců co chodili bruslit....to přežil.A ještě si dělal legraci, že pokud jim oběma vyroste za rok noha...nebude snad ani trvat,aby ty brusle měli
(z jejich třídy jsou asi 2 co mají ty boty opravdu obrovské)
třeba u syna v oddílu měl kluk v páté 42, nyní má 47,5....a ty školy nad tím neuvažujou.....podle mě vůbec.
a pokud se někdo neozve ani je to nenapadne......