Přidat odpověď
Tady taky všude řádí nemoci, my jsme naštěstí ok. Ale byla jsem jednou s Šárkou v MC na výtvarce, tam děti strašně chrchlaly a některý dokonce jedly antibiotika. Tak jsem to vzdala a zase trávíme čas na procházkách. Myslím, že to za to nestojí, aby se tam kvůli 3 hodinám s dětmi nakazila, a pak byla zase týden doma :(((.
Kamilo - já jsem v MŠ učila, ten první rok jsou dětičky víc nemocné a postupně si zvyknou, tomu se prostě nevyhneme, stejně by jednou do kolektivu přišla, učila jsem i na ZŠ a děti, které nechodily do školky byly v 1. třídě mnohem více nemocné než ostatní.
Aničko - jak se Petřík těší na sourozence? A co jinak, jak to zvládáš?
Šárinka právě uklízí :))). Vyndala celou skříň na hromadu a teď to už podruhé rovná zpátky. Má na to svůj systém, každá hračka má svoje místo. Hlavně, aby jí to nějakou dobu vydrželo.
Holky náš hlavní problém je spaní po obědě, já bych se z toho fakt zbláznila. Ona spí přes den jenom doma v kočáru, ale večer usíná okolo 22.00 i později a to jí dáváme do postele do 21.00, prostě si tam zpívá, vypráví, ale nespí. A ráno vstává v 6.00 někdy i dřív. Potřebovala bych zrušit to spaní přes den, ale je strašně unavená a nevydrží nebo je protivná až hrůza. Myslíte, že kdybych jí přestala dávat spát, že by si časem zvykla? Jsem z toho už šílená, protože, jak vstává takhle brzy, tak je už dopoledne dost unavená a nemůžu naplánovat žádný program. Někdy usíná už před 11.00 dopoledne a někdy zase až ve 13.00. Jestli máte nějakou radu, tak sem s ní.
Mějte se hezky Š+Š
Předchozí