Četla jsem nedávnou diskuzi o Legolandu a docela mě vyděsila - kvůli počtu návštěvníků. Máme s dětmi v červenci naplánovaný výlet do Německa a chtěli jsme na jeden den právě do Legolandu. Uvažovala jsem tak, že půjdeme ve všední den, v červenci v Bavorsku budou mít ještě školu a ještě jsem se vyhla prvnímu červencovému týdnu (to zase kvůli svátkům u nás). Že by tam nemělo být tak plno. Ale pokud bychom měli stát všude hodinové fronty, tak pojedeme někdy jindy, ale asi až koncem září, pač v první polovině září mají v Bavorsku ještě prázdniny. Ale zase je tam dost vodních atrakcí, tak jsem chtěla v létě... a taky aby byl nějaký ten zážitek z prázdnin. Děkuji za zkušenosti. Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.